Polen

Sommerhuse PolenPolen er med sine mere end 300.000 km2 et forholdsvist stort europæisk land. Man kan inddele landet i fem geografiske områder: i nordvest er østersøkysten med klitlandskaber og talrige indsøer. Især badebyen Sopot lokker mange besøgende hvert år – til solbadning og vandsport. De gode klimatiske betingelser gør, at man kan nyde mange lange solrige somre ved den polske Østersø.

Længere inde i landet, men stadig mere nordligt, er landskabet ligeledes karakteriseret af mange smukke, store indsøer indrammet af kuperede terræner og vidtrækkende skovarealer. Sydligere endnu præges landskabet af mægtige floder, som bruser igennem mange idylliske dale.

I Sydpolen er de polske bjergkæder Sudeter-bjergene og Karparter-bjergene og særligt i den østlige del af Karparter-bjergkæden kan man opleve enestående, uspoleret natur. Uanset årstiden er dette område af Polen altid ideelt for et ferieophold i en feriebolig. Om sommeren inviterer det kontrastfyldte landskab ind til lange trekking og mountainbike ture, mens begge bjergkæder om vinteren er godt besøgte skisportssteder. Når man er på kig efter sommerhusudlejning i Polen er det vigtigt overveje nøje, hvilke regioner man ønsker at se, da landet er for stor en bid til én ferie. Et yndet rejsemål er Masurien, Polens største indsølandskab i den nordøstlige del af landet. Her er der ikke blot uberørt natur, som får enhver naturelsker til at falde i svime, området kan også fremvise talrige historiske slotte og gamle borge. Prikken over i’et ved Masurien er det kontinentale klima, som giver dejligt varme og tørre somre. Selvfølgelig er de lave priser og den korte afstand fra Danmark endnu en fordel for sommerhusferien i Polen.

Vil man se smukke byer med arkitektonisk spændende bygningsværker kan man ikke komme uden om Warszawa, Polens hovedstad, som er beliggende i hjertet af Polen. Krakow med den velbevarede smukke gamle bydel og den kønne havneby Gdansk, som er beliggende ved floden Wislas er ligeledes altid et besøg værd.

  Sommerhusudlejning Norge Sommerhusudlejning Danmark Sommerhusudlejning Italien
  Sommerhus Norge
  Kom tæt på Norges flotte natur, ved at leje en Feriebolig hos os.
  Sommerhus Danmark
  Se det danske land fra nye vinkler og nyd det gode sommerhus vejr.
  Sommerhus Italien
  Italien er en af de populæreste Sommerhus destinationer i Europa, og det er ikke uden grund.

 

Sommerhus Blokhus - Sommerhus Nordjylland - Sommerhus Rømø - Sommerhus Toskana - Sommerhus Dalmatien
Sommerhusudlejning Tilbud på Twitter